Dit ben ik

Ik ben Cynthia, woon in Den Haag en werk als interim communicatieadviseur. Naast mijn werk heb ik veel interesses. Ik kook graag en ga regelmatig uit eten of borrelen.

Op mijn vorige werk bakte iedere vrijdag een andere collega taart of cake voor bij de koffie. In december 2011 was ik voor het eerst aan de beurt. Voor die tijd bakte ik alleen muffins en brownies uit een pak maar dat wilde ik niet weer doen. Dus heb ik voor het eerst een echte taart gebakken (een gevulde speculaastaart). Dat beviel me zo goed dat ik nu, 4 jaar later, kan zeggen dat bakken mijn grootste hobby is. Het liefst zou ik elke dag iets nieuws maken. Ik vind het ontspannend en leuk om anderen (en mezelf) er blij mee te maken. Ik probeer altijd een eigen twist te geven aan recepten en in de toekomst wil ik zelf recepten verzinnen.

Daarnaast decoreer ik sinds een jaar ook taarten. Het liefst doe ik dat op gewone taarten die ik persoonlijk maak. Het is dan dus niet een biscuittaart die volledig is bedekt met marsepein of fondant maar bijvoorbeeld een chocoladetaart met een herfstdecor van marsepeinen figuurtjes of een chocoladetaart die ik afwerk met koekkruimels voor grondeffect en lieveheersbeestjes of bijen.

Wil je meer informatie, wil je dat ik een taart voor je bak of heb je een idee voor een bonbon maar kun je die nergens vinden? Neem dan contact met me op via cynthiabakt@gmail.com of reageer op een van mijn berichten.

6 gedachtes over “Dit ben ik

  1. Hi Cynthia, ik in de buizen en make-up en jij in de taarten en bakken. Wat een heerlijke een lekker simpele recepten staan er in jouw blog. Ik ga er echt heel veel van maken. Ik houd niet van koken, maar ik maak elk jaar zelf verjaardagstaarten voor mijn kinderen en soms ook voor familie. Fijn om op jouw blog inspiratie op te doen. Blijf me maar voeden. groetjes, Eugenie (vriendinnetje van Lara)

    • Hi Eugenie, zo gaan we allemaal doen wat we leuk vinden. Dank voor je complimenten. Ik word er zelf ook heel blij van. Als je iets hebt gemaakt, stuur je me dan een foto? Vind ik altijd leuk voor de inspiratie. Groetjes, Cynthia

  2. Hi Cynthia, Ik kreeg laatst een nominatie voor de Liebster award, en die gun ik jou ook. Wil je meedoen? Het idee is dat anderen jou een beetje beter leren kennen (ja nog beter :-)).
    Als je meedoet, wil je dan de volgende vragen beantwoorden?
    1.Waarom ben je begonnen met bloggen?
    2.Wat is jouw favoriete blog?
    3.Welk boek las je als laatste, en welk boek vind je het beste?
    4.Wat doe je in je vrije tijd?
    5.Wat is je grootste droom?
    6.Wat is je lievelingskleur?
    7. Op welk baksel van jezelf ben je het meest trots?
    8.Welk item mag niet in jouw keuken ontbreken?
    9.Wat is jouw guilty pleasure?
    Veel plezier ermee!
    Grtz,
    Madelon

    Kijk voor de nominatie op https://mnkhandmade.wordpress.com/2016/01/21/liebster-award/

Plaats een reactie